Kõrgema Sõjakooli lõpetas mereväeohvitseride 5. põhikursus

Lõppenud nädalal toimusid Tartus kaitseväe ühendatud õppeasutuste (KVÜÕA) lõpuaktused. 3-aastase õppe lõpetasid kõrgema sõjakooli 33 maaväe, 6 õhuväe ja 7 mereväe põhikursuse lõpetajat ning magistrikraadi sõjateaduses ja –tehnoloogias said peale kahe aastast õpet kaheksa vanemohvitseri.

KVÜÕA kõrgema sõjakooli maaväe põhikursuse parimaks lõpetajaks tunnistati nooremleitnant Martin Taal, mereväe põhikursusel nooremleitnant Kevin Must ja õhuväe põhikursusel nooremleitnant Mikk Golubtsov. Kursuste parimatele andis kaitseväe juhataja kindral Riho Terras üle ohvitseri mõõga ja õhuväe kursuslasele vestu.

Viies lend – nooremleitnandid Olari Albert, Kevin Must, Urmo Urbus ja Kristjan Valmet – tere tulemast laevastikku!

Eksternina lõpetasid põhikursuse õppekava ka kolm välisriigis sõjalise väljaõppe omandanud ohvitseri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rubriigid: UUDISED. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.