Kadett purjede all

411

Krister Sooväli ja Madis Rallmann ettekandeõhtut sissejuhatamas. 

2. aprillil toimus Piirivalve Ohvitseride Kogu ruumides ettekandeõhtu, kus MTÜ Eesti Noorte Purjeõppeselts “STA Estonia” juhatuse liige Madis Rallmann tutvustas seltsi eesmärke ja tegevusi. Lisaks ohvitseridele olid ettekannet kuulama tulnud ka kadetid.

STA Estonia on rahvusvahelise purjeõppeorganisatsiooni Sail Training International liige ja esindaja Eestis ning toetab merehariduse ja purjeõppe edendamist. Selts korraldab purjetamishuvilistele pikemaid ja lühemaid õppereise nii Tallinna lahel kui ka Soome saarestikus. Samuti osaletakse rahvusvahelistel regattidel. Purjeõppeseltsile kuuluvad õppejahid St. Iv ja Vesta.

Kadettseersant Krister Sooväli jagas kogemusi enda osalemisest 2013. a rahvusvahelisel purjeregatil Tall Ship Races, kus ta kuulus purjeõppejahi St.Iv meeskonda, kellega koos saavutati lõpparvestuses oma klassis teine koht.

Eesti Noorte Purjeõppeseltsi kohta leiab rohkem infot nende kodulehelt: http://staestonia.eu/

Rubriigid: UUDISED. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.